Juuri <3 Tukikummit -hyväntekeväisyysillallinen Designmuseossa!

Juuri järjestää perjantaina 19.5. hyväntekeväisyysillallisen Designmuseossa!

Illallisella tarjoillaan keittiömestari Jukka Nykäsen suunnittelema, kuuden ruokalajin yllätysmenu juomineen hintaan 120€. Illallisen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tukikummeille.

Ilta alkaa alkumaljalla ja tutustumisella Designmuseon näyttelyyn Enter and Encounter – Kutsu huomiseen klo 19.00. Designmuseon lisäksi mukana on paljon hienoja yhteistyötahoja, jotka paljastamme lähempänä tilaisuutta. Laita päivämäärä kalenteriin, paikkoja on rajoitetusti. Illalliskortteja voi ostaa suoraan täältä Juuresta. Voit varata ja tiedustella niitä: varaukset@juuri.fi
Kapasiteettimme ja tilojen erikoisuuden johdosta emme valitettavasti voi ottaa erikoisruokavalioita huomioon.

Tukikummit-säätiö on jo 10 vuotta kerännyt varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Keräystilille tulevat varat menevät 100 % lyhentämättöminä perille. Ravintola Muru haastoi meidät oman tempauksensa jälkeen ja me tietysti otimme haasteen ilolla vastaan!

Tervetuloa tekemään hyvää nauttimalla kulttuurista ja hyvästä ruoasta!

Juuri <3 Tukikummit

 

201704_juuri_sapas

Unknown