Kokouksia
Järjestä maistuva kokous omassa rauhassa alakerrassamme!

Kokouspaketit:
Aamukahvi 20 €/hlö: Helsingin kahvipaahtimon kahvi, Juuren jugurtti, mehu, täytetty Juuren leipomon leipä.
Lounas 26 €/hlö: Kolmen ruokalajin lounasmenu.
Päiväkahvi 15 €/hlöKahvipaahtimon kahvi, Juuren leipomon leivos tai pulla, sekä pieni makea.
Koko päivä 60 €/hlö: Kaikki yllä mainittu.

Minimiveloitus on 600€. Summan jäädessä sen alle, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kokoustila soveltuu maksimissaan 15 henkilölle, mutta tarvittaessa koko alakerta saadaan valjastettua käyttöönne.

Kokouspaketit sisältävät maistuvien tarjoilujen lisäksi kokoustilan, taulu-tv:n tarvittavilla liitännöillä, muistiinpanovälineet ja tarvittavan henkilökunnan. Tilaa voi käyttää toki muuhunkin kuin kokouksiin. Tuotelanseeraukset, workshopit, koulutukset, mitä vain…

Ota yhteyttä: varaukset@juuri.fi ja pyydä tarjous herkullisesta kokouksesta, niin kerromme lisää.

FullSizeRender

Viininmaistelua
Viini maistuu hyvältä. Mikä parasta, se on maistuvinta jaettuna. Jos etsit ohjelmaa työkavereille, pikkujouluporukalle, tai ystävällesi, anna meidän pitää sinulle mutkaton, mutta ammattitaitoinen viininmaistelu. Tasting-tilamme on juuri sopivan kokoinen porukallesi, mikäli seurueessanne on kymmenen henkilöä tai enemmän. Pienemmille ryhmille järjestämme viininmaistelun Latvassa. Sommelierimme pitää teille tastingin valitsemanne teeman mukaisesti. Teemoja on: Juuren omat Saksalaiset viinit, Uusi maailma vs vanha maailma, sekä Klassiset viinit. Tastingin hinta 50€ / henkilö. Tastingin jälkeen onkin mukava jäädä vaikka illalliselle.

Ota yhteyttä: varaukset@juuri.fi ja pyydä tarjous persoonallisesta tastingista!

Latva wine 2

Menuja
Tarjoamme kolmesta kuuteen ruokalajin menukokonaisuuksia ideologiaamme toteuttaen ja sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Marssimme sesonkien rytmissä ja paras tapa varmistaa makujen tuoreus on tarjota menuja, joiden sisältö vaihtelee päivittäin. Kaikissa menuissa on mukana myös ravintolamme erikoisuuksia Sapaksia, Juuren maistiaisannoksia, jotka ovat tarkoitettu jaettavaksi. Annoksia tulee pöydän täydeltä ja pääsette nautiskelemaan useista mauista samalla kertaa.

Menut ovat valittavissa kaiken kokoisille seurueille ja yli kahdeksan hengen ryhmiltä edellytämme yhtenäistä menuvalintaa.
3-6 ruokalajin menut
3 – 48 €
4 – 52 €
5 – 56 €
6 – 60 €
Menuihin on saatavilla sommelierimme suositusjuomat.

Ota yhteyttä: varaukset@juuri.fi ja pyydä tarjous!

20161117_juuri_listanvaihto_043_web