”Juuri oikea Maku”

Juuri ja Maku Brewing yhteistyössä!
Tämän hedelmänä syntyi oluiden ympärille suunniteltu ”Juuri oikea Maku” menu. Menussa kierrämme kaukaa tylsät itsestäänselvyydet, joten varaudu yllättäviin makuelämyksiin! Menu on tarjolla Juuressa 19.2 alkaen.

Juuri oikea Maku
Ravintola Juuren ja Maku brewingin yhteistyömenu
19.2-1.3.2015

Herkkutattia, punajuurta ja kuttugoudaa
Amber Ale
***
Luomunautaa ”raakaa voimaa”, mäntyä ja tyrniä
Golden Ale
***
Juuren snapsi
***

Ahvenanmaan taimenta ”sauna ja vihta”, fenkolia ja sinappia
Savu Porter
***
Mantelikakkua, hapankermasorbettia ja karviaista
India Pale Ale

Menu juomineen 80€

Maku Brewing on tuore pienpanimo, joka tekee maukkaita ja kiinnostavia käsityöläisoluita Tuusulassa. Makulaisille on itsestään selvää tehdä palkittujen oluiden lisäksi tyylikkäitä ja visualisia etikettejä sekä toimia yhteistyössä ravintoloiden kanssa, josta tuorein esimerkki on tämä Juuren menu. Yhdistämällä ruoka&olut asiantuntijoiden toimesta saadaan aikaan lämmin ja muisteteltava nautinto! Juuri oikea Maku!

Miksikö halusimme tehdä yhteistyötä juuri Maku Brewingin kanssa? No esitelläänpä hieman lisää Makua, niin huomaat kuinka paljon heidän ideologiassaan ja ajatusmaailmassaan onkaan yhteistä Juuren kanssa.

”Tunteita, taidetta ja tarinoita”
Maku Brewing on vuonna 2014 perustettu kotimainen pienpanimo Tuusulasta. He ovat olutta ja oluen tekemistä rakastava kaveriporukka, joka päätti yhdistää erikoistaitonsa ja tuoda oman näkemyksensä käsityöläisoluesta mahdollisimman laajalti saataville! He haluavat tehdä tunteita herättävää olutta, jonka takana seisovat ylpeänä.

Panimon nimi juontaa juurensa proto-oluiden maisteluillan jälkeiseen aikaan, jossa viisaat ja hilpeät päät miettivät mikä kuvaisi panimoa parhaiten. Lukuisten kohtalaisten ja huonojen ideoiden jälkeen he keksivät yksinkertaisesti mikä oluissa tulee viime kädessä erottamaan muista ja minkä tulee ehdottomasti jäädä mieleen. Maku.

makubrewing_logo_pien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juuri