Zipuli Oy hakee: KEITTIÖMESTARIA

Zipuli Oy on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan moniosaajayritys. Ravintoloitamme ovat Juuri, Latva, Maritori ja kolme Pihka-ravintolaa. Neljäs Pihka avataan syksyllä 2017. Näiden lisäksi Juuri Tapahtumatyksikkömme toteuttaa monipuolisia catering- ja tapahtumapalveluja mm. Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-telttaan.
Vuoden 2018 alussa Kasarmitorin laidalle valmistuu uusi kiinteistö osoitteessa Kasarmikatu 21. Me tulemme vastaamaan kokonaisvaltaisesti kiinteistön ravintola-, kokous-, tapahtuma- ja aulapalveluista. Avaamme tiloihin mm. lounas- ja iltaravintolan, sekä kahvilan.

Nyt haemme taloon avattavaan laadukkaaseen iltaravintolaan vastaavaa:

KEITTIÖMESTARIA
Vastuullasi on keittiön toiminta noin satapaikkaisessa ravintolassa, joka palvelee asiakkaitaan sekä iltaisin että lounasaikaan. Vastaat keittiötyön tehokkaasta ja taloudellisesta organisoinnista, ruokatuotteesta sekä sen kehittämisestä sovitun vastuunjaon mukaisesti. Tunnet ja osaat eri ruokakulttuureita, tekniikoita ja raaka-aineita ja suunnittelet ruokalistasi sesonkien hengessä. Edellytämme hakijoilta esimieskokemusta. Tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä ravintolapäällikön ja talon muiden ravintoloidemme kanssa. Kasarmikatu 21 valmistuu vuoden 2018 alussa, mutta työ odottaa tekijäänsä jo syksyllä, sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera 2.6.2017 mennessä osoitteeseen rekry.kasarmi21@juuri.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”Keittiömestari”. Lisätietoja saat osoitteesta antti.ahokas@juuri.fi
Keittiötoimenjohtaja Antti Ahokas
antti.ahokas@juuri.fi
Ravintolatoimenjohtaja Roni Auvinen
roni.auvinen@juuri.fi