Juurelta 6 000 € Tukikummeille

Ravintola Juuri sai helmikuussa Ravintola Murulta Tukikummit-hyväntekeväisyyshaasteen ja haaste otettiin tietenkin ilolla vastaan. Juuri järjesti perjantaina toukokuun 19. päivä kuuden ruokalajin illallisen Designmuseossa, Helsingissä. Hyväntekeväisyys, erityinen sijainti ja kuuden ruokalajin yllätysmenu houkuttelivat paikalle noin 40 asiakasta. Illallisen tuotot, 6 000 euroa, Ravintola Juuri lahjoittaa Tukikummit-säätiölle. Säätiö kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Keräystilille tulevat varat menevät sataprosenttisesti lyhentämättöminä perille.

Lahjoitusshekki luovutettiin tänään Designmuseossa, kesäkuun alussa toimintansa aloittaneen Juuri Café & Barin avajaisten yhteydessä.

20170628_juuri_tukikummit-lahjoitus_311_pressi

20170628_juuri_tukikummit-lahjoitus_360_pressi

Ravintola Juuren hyväntekeväisyystempauksessa Designmuseon 1. kerrokseen katettiin pitkä illallispöytä ja vieraille tarjoiltiin keittiömestari Jukka Nykäsen suunnittelema kuuden ruokalajin UTOPIA-yllätysmenu. Keittiömestari Nykänen tiimeineen oli luonnollisesti myös valmistamassa ja esittelemässä illallisen juhlaväelle. Mukana hyvänteossa olivat myös Juuren tarjoilijat ravintolapäällikkö Ami Ojalan johdolla. Juuren henkilökunta valmisti ja tarjoili illallisen osana hyväntekeväisyyttä ja lahjoittivat illan palkkansa pottiin.

20170519_juuri_tukikummit_149_web

20170519_juuri_tukikummit_268_web

Onnistuneen tapahtuman innoittamana ravintoloitsijat Ilja Björs ja Jarkko Myllymäki päättivät haastaa myös muut ravintoloitsijat järjestämään tempauksia Tukikummit-säätiön hyväksi. Juuren haasteen vastaanotti Ragún ja Shelterin ravintoloitsija Antti Asujamaa.