Benjamin Frostell Juuren ravintoloiden tiimiin!

Juuren ravintolaperhe kasvaa vuoden vaihteessa Kasarmikatu 21 -kiinteistön valmistuessa. Avaamme Kasarmitorin laidalle uuden n. 100 asiakaspaikkaisen iltaravintolan baareineen. Ravintolan keittiömestariksi tulee Vuoden luomukokki 2016, Bocuse d´or – ehdokas ja monessa liemessä keitetty kovan luokan ammattilainen, Benjamin Frostell. Benjaminin kavereiksi ravintolaa lähtevät avamaan Juuren ravintolapäällikkö Ami Ojala ja baarin puolelle Latvan Jesse Auvinen. Ja tähän ravintolaan on käynnistetty nyt Vuoden herkullisin rekry!

Juuri Yhtiöt Oy on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan moniosaajayritys. Ravintoloitamme ovat Juuri, Latva, Maritori, Juuri Café & Bar Designmuseo, Ohrana Krouvi Panimo ja kolme Pihka-ravintolaa. Neljäs Pihka avataan lokakuussa 2017. Näiden lisäksi Juuri Tapahtumat -yksikkö toteuttaa monipuolisia catering- ja tapahtumapalveluja yritys- ja yksityisasiakkaille.

Unknown