Tottakai perheet safkaa Juuressa!

Hei lapset! Kuten jo tiedätte, olette meille asiakkaita siinä missä muutkin. Ottakaapa tällä kertaa myös vanhempanne mukaan ja tulkaa koko perheen voimin nauttimaan lounasta tai illallista. Kumpi teille parhaiten sopii. Myös aikuisille on oma normaalia menua mukaileva ruokalistansa, jossa annokset ovat muuten samoja, mutta vähän reilumman kokoisia.

Toivottavasti teillä on jo varaus tehty, jotta varmasti mahdutte tapahtumapäivänä 20.1.2018 meille syömään. Kerrotteko myös vanhemmillenne pari juttua mitkä on hyvä ottaa huomioon:

Syöttötuolit: Vaikka rohmusimme niitä kaikista ravintoloistamme, niin syöttötuoleja ei silti valitettavasti tule riittämään kaikille. Jos teiltä löytyy kotoa vaikka kankaisia, mukaan otettavia syöttöistuimia, niin kannattaa ottaa mukaan.

Lastenvaunut: Niitä ei valitettavasti saada mahtumaan tänne Juureen sisälle. Mutta meillä on sateelta suojassa oleva, lukittava porttikongi, jossa niitä on hyvä säilyttää. Onneksi monista vaunuista saakin kopan tai turvaistuimen irrotettua, jos porukan nuorin sattuu vaikka nukkumaan.

Mahtavaa, nähdään!

TERVETULOA!

Maku. Alkuperä. Intomimo.
#juuri

Lisätietoja tapahtumasta:
PERHEET SAFKAA 20.1.2018 – www.perheetsafkaa.fi