Hovimestari haussa!

Salitiimimme etsii joukkoonsa hovimestaria.

Nojaamme raaka-aineissamme neljän T:n sääntöön: tasokkaita tuotteita tutuilta tuottajilta. Raaka-aineiden kuljetusmatkojen jäädessä lyhyiksi tuotteet saapuvat ruokapöytään tuoreina. Pientä ja kotimaista on ilo suosia.

Avainsanoja toiminnassamme ovatkin Maku. Alkuperä. Intohimo, jotka näkyvät meillä niin lasissa ja lautasella kuin myös rentona, läsnäolevana ja ammattitaitoisena asiakaspalveluna.

Hovimestariltamme odotamme rentoa otetta työhön, vastuunottokykyä, halua kehittyä ja kehittää. Saliesimiehenä vastuullasi on tarjoilutyön lisäksi kaikki ravintolan toiminnassa tapahtuva työnohjaus, taustatyöt rahaliikenteessä yhdessä ravintolapäällikkömme ja apulaisravintolapäällikkömme kanssa. Aikaisemman esimieskokemuksen katsomme eduksi paikkaa hakiessa.

Hakemukset ja lisätiedot
rekry@juuri.fi
laitathan viestisi aiheeksi ”Juuri vuoropäällikkö”

 

Maku.Alkuperä.Intohimo