Juuri Tapahtumat jälleen Juhlaviikoilla!

Juuren Ravintoloiden oma catering-yksikkö Juuri Tapahtumat toteuttaa jälleen ilolla ja ylpeydellä Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltan ravintolapalvelut.


Juuri Tapahtumien ja Huvila-teltan vuoden 2018 ruokamaailma juhlistaa Helsingin Juhlaviikkojen 50-vuotista taivalta. Inspiraatiota on haettu festivaalien perustamisvuoden 1968 tyylikkäästä makumaailmasta, joka on Juuren omaleimaisella tyylillä tuotu raikkaasti tähän päivään.  

Tänä vuonna mennään ylpeästi klassikkomaut edellä, rennolla otteella iloisesti toteutettuna sesonkia juhlistaen. Ananashampurilaisia, länsirannikon salaattia ja jääkarpaloita lautasella, henkiset samettihousut jalassa peilipallon kimaltaessa katossa. Tervetuloa mukaan juhlimaan!


Katso Huvilan ohjelma ja osta liput tapahtumiin Helsingin Juhlaviikkojen sivuila >> www.helsinginjuhlaviikot.fi/huvila

Nähdään Tokoinrannassa elokuussa!

Yhteydenotot tapahtumaa koskien:
huvila@juuri.fi