Yksi meidän mestareista siirtyy uusiin haasteisiin elokuussa! Olisitko sinä etsimämme vuoromestari-tasoinen kokkailun ammattilainen täyttämään Juuren sydämen eli keittiömme tyhjän kolosen?

Huhuu mestarikokki alla oleva viesti on tarkoitettu juuri sinulle!

Hakijalta edellytämme jo useamman vuoden kokemusta patojen ääreltä, rakkautta raaka-aineisiin ja kokemusvuodet esimiestyöstä katsotaan ehdottomaksi eduksi.  Asenne kuitenkin ratkaisee ja motivoitunut, omatoiminen tekijä reippaalla ja rennolla asenteella saa paikan!

Meillä luova hulluttelu on sallittua ja pääset yhdessä keittiömestarimme ja koko keittiön tiimimme kanssa mukaan takomaan rumpua kotimaisten makujen puolesta, siitä meillä onkin jo yli 13 vuoden kokemus.  Filosofiamme kulmakiviä ovatkin paikallisuus, autenttisuus ja puhtaus, tämä näkyy meillä niin lasissa kuin lautasella. Herkullista!

Mainio mahdollisuus siis päästä kehittämään itseään mutta myös mahdollisuus päästä tuomaan niitä omia ideoitaan sinne lautasellekin asti. Lisäksi meillä on erinomaiset työsuhde-edut, upeat mahdollisuudet edetä uralla mutta varsinkin laajentaa osaamistaan, herkullisia työkavereita unohtamatta!

 

Laitapa hakemusta tulemaan alla olevan linkin kautta niin ehkäpä me istutaan jo pian kahvikupposen äärellä juttelemassa lisää

Töihin meille

 

Lisäkysymyksiä voi lähettää osoitteeseen rekry@juuri.fi

 

Maku. Alkuperä. Intohimo