Itsenäisyyspäivä Juuressa

Juuressa vietetään itsenäisyyspäivää suomalaisten makujen parissa. Olemme avoinna normaalin arkipäivän tavoin klo 11.30–23.

Päivällä tarjoilemme Juuren herkullista Joululounasta klo 11.30–14.30.
Katso Joululounaan menut tästä >>

Klo 17 avaamme illalliselle ja tarjolla on normaali ruokalistamme.
Tutustu ruokalistaan tästä >>

Pöytävarauksen niin lounaalle kuin illallisellekin teet kätevästi netissä juuri.fi/poytavaraus >>
Pöytävaraukset ryhmille hoituvat kätevimmin myyntipalvelumme avulla meilitse sales@juuri.fi tai +358 50 505 8669

Tervetuloa Juureen juhlimaan itsenäisyyspäivää!

Suomi on suuri maa, joka on täynnä ruoka-aarteita. Olemme valitettavasti ehtineet unohtaa osan perinnöstämme viimeisten vuosikymmenten kiireisinä aikoina. Uskomme Juuressa, että perinteet tulee pelastaa päivittämällä ne osaksi tätä päivää ja Helsingin kukoistavaa ruokakulttuuria. Parhaiden kotimaisten raaka-aineiden ansiosta käsissämme on makuja, jotka eivät kalpene vertailussa muiden maiden aarteiden rinnalla.

Luotamme keittiössämme suomalaiseen ruokakulttuuriin. Luomme perinteistä uusia tulkintoja. Tuomme takaisin rikkaita makuja, jotka muistuttavat lapsuuden vierailuista mummolassa. Marssimme sesonkien rytmissä, koska se on paras tapa varmistaa tarjottavien makujen tuoreus.