Haemme Juureen ravintolapäällikköä!

Ravintola Juuri
Suomi on suuri maa, joka on täynnä ruoka-aarteita. Olemme valitettavasti ehtineet unohtaa osan perinnöstämme viimeisten vuosikymmenten kiireisinä aikoina. Uskomme Juuressa, että perinteet tulee pelastaa päivittämällä ne osaksi tätä päivää ja Helsingin kukoistavaa ruokakulttuuria. Parhaiden kotimaisten raaka-aineiden ansiosta käsissämme on makuja, jotka eivät kalpene vertailussa muiden maiden aarteiden rinnalla.

Luotamme keittiössämme suomalaiseen ruokakulttuuriin. Luomme perinteistä uusia tulkintoja. Tuomme takaisin rikkaita makuja, jotka muistuttavat lapsuuden vierailuista mummolassa. Marssimme sesonkien rytmissä, koska se on paras tapa varmistaa tarjottavien makujen tuoreus. Lopputuloksena syntyy aitoa ruokaa, joka elää tiukasti tässä päivässä, mutta jolla on tunnistettavat juuret syvällä sekä meissä että monissa vieraissamme.

Ravintolamme erikoisuuksia ovat Sapakset, jotka ammentavat vaikutteensa kotimaisesta ruokaperinteestä. Sapakset ovat konstailemattomia annoksia. Ne ovat monipuolinen ja jännittävä tutkimusmatka jaettuun kotimaiseen ruokahistoriaan.

Juuren juomat toteuttavat samaa filosofiaa kuin ruoka ja jatkavat sen viitoittamalla polulla. Tämä tarkoittaa viinien osalta artesaanituottajien ja luonnonmukaisesti valmistettujen viinien suosimista. Osa viineistä on itse maahantuotuja tarkoin valituilta tuottajilta. Oluemme tulevat suoraan naapurista, omasta panimostamme Ohranasta. Suomalaisen juomakulttuurin kehittäminen sekä eteenpäin vieminen on yksi Juuren porukan intohimoista.

Maku. Alkuperä. Intohimo.

Suomalainen ravintolaSuomalainen ravintola Juuri
Haemme Juureen ravintolapäällikköä
Ravintolapäällikkönä olet vahvasti läsnä arjessa johtamassa henkilökuntaasi ravintolaelämyksien tuottamiseen. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta ravintola-alan esimiehenä toimimisesta ja intohimoa alan kehittämistä, sekä kotimaista ruokakulttuuria kohtaan.

Toimit kiinteässä yhteistyössä keittiömestarimme Jukka Nykäsen kanssa. Jukan lisäksi tukenasi työssäsi on ravintolatoimenjohtaja Roni Auvinen, ravintoloitsijat Ilja Björs ja Jarkko Myllymäki, sekä kaikki Juuren ja Juuren ravintoloiden mahtavat tyypit.


Työn aloitus sopimuksen mukaan, viimeinen hakuaika 17.2.2019.
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: roni.auvinen@juuri.fi
Ronilta myös mahdolliset lisätiedot Juureen tai tehtävään liittyen.

Tervetuloa johtamaan ja kehittämään Juurta!
<3 : Roni ja muut Juurelaiset

Roni Auvinen
Ravintolatoimenjohtaja
+358 50 4430930
roni.auvinen@juuri.fi

Juuren ravintolat 
Maku. Alkuperä. Intohimo.
Juuren ravintolat on vuonna 2004 perustettu ravintola-alan moniosaajayritys. Ravintoloitamme ovat Juuri, Latva, viisi Pihka-ravintolaa, sekä kaksi Juuri Café & Bar -kahvilaa. Kasarmikadulla meillä on Tapahtumatalo Kasarmin Salit, josta löytyy: Latva, Pihka Kasarmi, Juuri Cafe & Bar Kasarmi, Kokous- ja tapahtumatilat Jura, Valopiha, sekä Diplomaatti. Juuri Tapahtumat-yksikkömme toteuttaa monipuolisia catering- ja tapahtumapalveluja häistä yritysjuhliin ja Jussi-gaalasta Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-telttaan.

Catering Juuri Tapahtumat