Kokille töitä tarjolla

Haemme porukkaamme monipuolista ja osaavaa ammattilaista.
Laita hakemuksesi maililla: rekry@juuri.fi otsikolla ”Kokki Juuri”

Mistä on ravintola Juuri tehty?
Aidoista mauista, rönsyilevästä intohimosta, villeistä yrteistä, puolihulluista ideoista, rakkaudesta pientuottajien työn hedelmiin sekä taidosta valmistaa niistä tavattoman maistuvaa sapuskaa. Niistä on tehty Juuri. Suomi on suuri maa, joka on täynnä ruoka-aarteita. Olemme valitettavasti ehtineet unohtaa osan perinnöstämme viimeisten vuosikymmenten kiireisinä aikoina. Luotamme keittiössämme suomalaiseen ruokakulttuuriin. Luemme perinteistä uusia tulkintoja.Suosimme pientä ja kotimaista useastakin syystä, joista maku ei ole lainkaan vähäisin. Nojaamme raaka-aineissamme neljän T:n sääntöön: tasokkaita tuotteita tutuilta tuottajilta. Raaka-aineiden kuljetusmatkojen jäädessä lyhyiksi tuotteet saapuvat ruokapöytään tuoreina.