Juuri mukana WWF:n ilmastoviikolla

Meille Juuressa on ensiarvoisen tärkeää, että käyttämämme raaka-aineet ovat kestäviä, paikallisia ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Siksi on luontevaa olla mukana WWF:n ilmastoviikolla. Viikon lounaslistamme on entistä kasvispainotteisempi, lihan käyttö on minimoitu ja listalta löytyy runsaasti kestävän kehityksen ehdoilla kalastettua kotimaista kalaa. Ilmastoviikko päättyy Earth Hour -tapahtumaan lauantaina 30.3. ja niinpä Juuressakin sammutetaan valot nautitaan herkullisia ruokia kynttilänvalossa.

Ympäristö ja sen tulevaisuus on meillä lähellä sydäntä ja Juuressa voitkin nauttia vastuullisesti valmistettua ruokaa päivittäin. Keittiömestarimme Jukka Nykänen avaa raaka-aineideologiaamme seuraavasti:  ”Juuren ruokatuotteen arvomaailman ja ideologian perustana on raaka-aine. Mitä, miksi ja millä tavalla. Haluamme kunnioittaa raaka-aineita, niiden tuottajia, pyytäjiä tai kerääjiä sekä meidän ruokakulttuuriamme käyttämällä kaiken. Oli se sitten kärsästä saparoon, tupsusta tyveen tai päästä pyrstöön.”

Tutustu lounaslistaan tästä >>

Tervetuloa Juureen!

Maku. Alkuperä. Intohimo.