Tule kanssamme nauttimaan pikkujoulukaudesta töiden merkeissä!

Pientuottajat ja luomu ovat näinä päivinä jo monien huulilla. Mikäpä sen parempaa, sillä olemme Juuressa tuoneet niitä suomalaisten herkuttelun keskiöön jo lähes viidentoista vuoden ajan. Suosimme pientä ja kotimaista useastakin syystä, joista maku ei ole lainkaan vähäisin.

Juuren juomat toteuttavat samaa filosofiaa kuin ruoka ja jatkavat sen viitoittamalla polulla. Tämä tarkoittaa viinien osalta artesaanituottajien ja luonnonmukaisesti valmistettujen viinien suosimista. Nojaamme raaka-aineissamme neljän T:n sääntöön: tasokkaita tuotteita tutuilta tuottajilta. Tämä näkyykin meillä niin laseissa kuin lautasilla.

Asiakaspalvelussa panostamme aitoon, iloiseen ja ammattitaitoiseen läsnäoloon ja haluamme tehdä jokaiselle asiakkaallemme heidän vierailustaan meillä ikimuistoisen herkuttelukokemuksen!

Etsimmekin nyt lisää iloisia, aitoja ja reiluja työkavereita tarjoilijatiimiimme vilkkaan pikkujoulukauden ajaksi. Jos asiakaspalvelu on intohimosi ja olet reilu, reipas ja raaka-aineita rakastava tarjoilija sopisit varmasti joukkoomme kuin kulkunen tonttulakkiin. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan!

Lisätietoja voit kysellä annis.lassila@juuri.fi

Lähetäthän hakemuksesi pian osoitteeseen rekry@juuri.fi tai täytä avoin hakemus kotisivuillamme.