Kokoukset

Kokous Helsingissä Juuressa. Ravintola Juuren tunnelmallinen kellari on ihastuttava ja huokuu rustiikkista tunnelmaa. Järjestä maistuva omassa rauhassa alakerrassamme. Kokoustilana toimivaan saliimme mahtuu maksimissaan 18 henkilöä muutoin maksimikapasiteetti on noin 50 henkilöä. Tila on käytettävissä koko päivän varaustilanteesta riippuen.

Tutustu Juureen 360°

KOKOUSPAKETIT

Aamupala 20 €/hlö: Aamiaisleipä ja jogurttia Juuren tyyliin, luomumehua, Kaffecentralenin kahvia tai haudutettua teetä ja kuplavettä.
Lounas 29 €/hlö: Kolmen ruokalajin lounasmenu, viikon lounasmenut ovat nähtävillä kotisivuillamme edeltävän viikon lopulla.
Päiväkahvi 15 €/hlö: Valintanne mukaan joko Juuren leipomon kakkua tai pullaa sekä Kaffecentralenin kahvia/haudutettua teetä ja kuplavettä.
Koko päivä 60 €/hlö:Kaikki yllä mainittu

Kokouspaketit sisältävät kokoustilan, taulu-tv:n liitännöillä, muistiinpanovälineet, valitsemanne tarjoilut ja henkilökunnan. Minimiveloitus on 600,00 € (sis. alv). Mikäli ruoka -ja juomatarjoilut eivät kata minimiostovelvoitetta, veloitamme erotuksen tilavuokrana.

Tilaa voi käyttää muuhunkin kuin kokouksiin; tuotelanseeraukset, workshopit, koulutukset, mitä vain.

Kokouspaketit ovat tilattavissa maanantaista perjantaihin lounasaikaan.

Ota yhteyttä: sales@juuri.fi tai pyydä tarjous suoraan tällä lomakkeella.

<<Ryhmille