Illallinen

Nauti illallinen Juuressa! Suomi on suuri maa, joka on täynnä ruoka-aarteita. Olemme valitettavasti ehtineet unohtaa osan perinnöstämme viimeisten vuosikymmenten kiireisinä aikoina. Uskomme Juuressa, että perinteet tulee pelastaa päivittämällä ne osaksi tätä päivää ja Helsingin kukoistavaa ruokakulttuuria. Parhaiden kotimaisten raaka-aineiden ansiosta käsissämme on makuja, jotka eivät kalpene vertailussa muiden maiden aarteiden rinnalla.

Luotamme keittiössämme suomalaiseen ruokakulttuuriin. Luomme perinteistä uusia tulkintoja. Tuomme takaisin rikkaita makuja, jotka muistuttavat lapsuuden vierailuista mummolassa. Marssimme sesonkien rytmissä, koska se on paras tapa varmistaa tarjottavien makujen tuoreus. Lopputuloksena syntyy aitoa ruokaa, joka elää tiukasti tässä päivässä, mutta jolla on tunnistettavat juuret syvällä sekä meissä että monissa vieraissamme.


1.5. alkaen ilmoitamme voimaan astuvan EU-asetuksen mukaisesti lihan alkuperän kaikissa raa´asta tai pakastetusta lihasta valmistamissamme ruoissa. Ruokalistoilla käytämme maamerkintää (Suomi).