Ryhmille

Tarjoamme yli kahdeksan hengen ryhmille kolmesta kuuteen ruokalajin maistelumenukokonaisuuksia ideologiaamme toteuttaen ja sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Maistelumenut löydät kohdasta ryhmämenut.

Kysy lisää myyntipalvelustamme +358 50 505 8669 / sales@juuri.fi.


Jos etsit persoonallista kokous- tai juhlatilaa, Juuren tunnelmallinen kellari on valintasi. Juuren kellari soveltuu 8–46 hengen ryhmille. Tilojamme on mahdollista varata yksityiskäyttöön esimerkiksi viinitastingiin, illalliselle, pikkujouluihin tai kokouksiin. Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Kysy lisää myyntipalvelustamme +358 50 505 8669 / sales@juuri.fi.

Lataa Juuren kellarin tiedot pdf:nä tästä >>

Tutustu Juureen 360° >>

Liity kanta-asiakasohjelmaamme. Juuren Ravintoloiden kanta-asiakasohjelmaan liittymällä yrityksenne kerryttää hyvityssaldoa asioidessanne ravintoloissamme tai tilatessanne palveluja Juuri Tapahtumilta. Tarkastelujakson aikana kertyneiden ostojen perusteella voitte säästää kustannuksissa seuraavissa tilaisuuksissanne. Kanta-asiakkaana saat myös kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin sekä kanta-asiakasetuja. Liittyminen kanta-asiakasohjelmaamme on maksutonta. Lisätiedot ja liittymispyynnöt myyntipalveluumme sales@juuri.fi.