Tutustu Juureen 360°

Kokouksia
Järjestä maistuva kokous omassa rauhassa alakerrassamme!

Kokouspaketit:
Aamukahvi 20 €/hlö: Kahvi/tee,  jugurtti, mehu ja täytetty Juuren leipomon leipä
Lounas 29 €/hlö: Kolmen ruokalajin lounasmenu
Päiväkahvi 15 €/hlöKahvi/tee sekä Juuren leipomon leivos tai pulla
Koko päivä 60 €/hlö: Kaikki yllä mainittu

Minimiveloitus on 600 € lounasaikaan. Summan jäädessä sen alle, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kokoustila soveltuu maksimissaan 17 henkilölle, mutta tarvittaessa koko alakerta saadaan valjastettua käyttöönne.

Kokouspaketit sisältävät maistuvien tarjoilujen lisäksi kokoustilan, taulu-tv:n tarvittavilla liitännöillä, muistiinpanovälineet ja tarvittavan henkilökunnan. Tilaa voi käyttää toki muuhunkin kuin kokouksiin. Tuotelanseeraukset, workshopit, koulutukset, mitä vain…

Kokouspaketit ovat tilattavissa maanantaista perjantaihin.

Ota yhteyttä: info@juuri.fi tai pyydä tarjous suoraan tällä lomakkeella.

Kokous Juuressa.

Aamun kokoustarjoiluja Juuressa.

Viinitasting 
Viini maistuu hyvältä ja erityisen hyvältä se maistuu porukalla ja jaettuna. Jos etsit ohjelmaa työkavereille, pikkujouluporukalle tai ystävillesi, anna meidän pitää teille mutkaton viinitasting. Sommelierimme Pilvi ja Veera pitävät teille räätälöidyn tastingin toiveidenne mukaan. Tastingin jälkeen onkin mukava siirtyä illalliselle Juureen tai  Latvaan.

Ota yhteyttä tasting@juuri.fi ja pyydä tarjous persoonallisesta tastingista!

20170228_viinijuttuja_086

Menuja
Tarjoamme kolmesta kuuteen ruokalajin menukokonaisuuksia ideologiaamme toteuttaen ja sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Marssimme sesonkien rytmissä ja paras tapa varmistaa makujen tuoreus on tarjota menuja, joiden sisältö vaihtelee päivittäin. Kaikissa menuissa on mukana myös ravintolamme erikoisuuksia Sapaksia, Juuren maistiaisannoksia, jotka ovat tarkoitettu jaettavaksi. Annoksia tulee pöydän täydeltä ja pääsette nautiskelemaan useista mauista samalla kertaa.

Menut ovat valittavissa kaiken kokoisille seurueille ja yli kahdeksan hengen ryhmiltä edellytämme yhtenäistä menuvalintaa.
3-6 ruokalajin menut
3 – 48 €
4 – 54 €
5 – 58 €
6 – 62 €
Menuihin on saatavilla sommelierimme suositusjuomat.

Ota yhteyttä: info@juuri.fi tai pyydä tarjous tällä lomakkeella!

Tutustu Juureen 360°

20170913_juuri_ruokalista_049_web